Ohita navigaatio

Hallituksen toukokuun kokous ja OAO tiedote 5-24

OAO:n hallituksen vuoden viides kokous oli 2. – 3.5.2024, yhdistyksen piirikokous pidettiin 3.5.2024 ja valtuustoryhmä oli myös koolla samaisena päivänä. Oheisessa tiedotteessa on yhteenveto käsitellyistä aiheista.

Tiedote julkaistaan päivänä, jossa yksityisen opetusalan sopimusneuvottelut ovat edelleen jumissa ja toinen lakko alkaa 13.5.2024. Lakossa on torstaihin 16.5.2024 noin 1 700 opettajaa ja esihenkilöä 25 yksityisessä koulussa ja oppilaitoksessa kuudella paikkakunnalla. Lisäksi myös JHL:n ja Jytyn jäsenet menevät lakkoon samoissa yksiköissä.

Yhdistyksen piirikokouksessa OAO:lle valittiin uusi hallitus 1.8.2024 alkavalle toimikaudelle. Tiedotteessa on lista valituista henkilöistä.

OAO on tehnyt esityksen OAJ:n hallituksen jäseniksi valtuuston vaaliohjeen mukaisesti vaalivaliokunnalle sekä esityksen valtuuston I varapuheenjohtajaksi. Esitystä käsiteltiin VK-yhdistysten, OAO hallituksen ja meidän valtuustoryhmämme toimesta eli valmistelumme on ollut hyvin kattavaa.

Valtuuston kokous käynnistyy keskiviikkona 15.5.2024, jota varten valtuustoryhmä on valmistellut lukuisan joukon puheenvuoroja ja esityksiä ponsien muodossa vietäväksi järjestön käsittelyyn. Edessä on työntäyteinen viikko.

Kevät-kesäterveisin

Lauri Hietalahti

OAO tiedote 5-24

 

Tapahtumat

Yhdistyksemme

OAO on kaikkien ammatillisten
opettajien asialla.