Ohita navigaatio

OAO piiriedustajat ja valtuustoryhmä kokoontuivat 18.-19.11.2020 etänä

OAJ:n valtuusto kokoontui etänä 18.-19.11.2020 haastavassa tilanteessa. Valtuustossa käsiteltiin mm OAJ:n uutta toimintasuunnitelmaa ja järjestörakenteen kehittämistä.

Hyviä puheenvuoroja pidettiin ammatillisella puolella, valtuuston ponnet menivät läpi muutoksin ja laajasti oli aiheita. OAO:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Lauri Hietalahti piti ryhmäpuheenvuoron  valtuustossa järjestörakenteen kehittämisestä ja ammatillisten edunvalvonnan erityispiirteistä ja tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikkolle esitettiin kulttuurikysymys OAO:lta valtuustoryhmältä.

Lauri Hietalahti: ”Ajassa eläminen ja toimintaympäristön muutoksiin reagoiminen on keskeinen osa järjestön kehittämistä. Jos emme trimmaa itseämme, emme kykene toimimaan notkeasti ja ammattimaisesti tulevissa haasteissa ja toisaalta houkuttelemaan uusia tulijoita liittymään meihin.
Kun uudistamistyötä ollaan käynnistämässä, kysymme itseltämme: Millainen ammattijärjestö on tarkoituksenmukaisin meidän OAO:n edustettavien jäsenten, heidän asioiden ja edunvalvonnan kannalta? ”

Lue lisää: https://www.oaj.fi/ajankohtaista/uutiset-ja-tiedotteet/2020/oajn-valtuusto-paatti-toimintasuunnitelmasta-ja-jarjestouudistuksen-jatkosta/

Kuva yllä 17.8.2020 valtuuston kokouksesta

Tapahtumat

Tapahtuma | 2.5.2024

OAO hallitus 2.5.2024

Tapahtuma | 15.5.2024

OAO piirikokous 15.5.2024

Yhdistyksemme

OAO on kaikkien ammatillisten
opettajien asialla.