Ohita navigaatio

OAO:n uusi hallitus aloitti työskentelynsä

OAO:n uusi hallitus piti järjestäytymiskokouksen 16.8.2022. Kokouksen keskeisimmät aiheet olivat oman toiminnan organisoiminen ja sopimusedunvalvonnan ajankohtaiset aiheet.

Kokouksessa I varapuheenjohtajaksi valittiin Jaana Antila (AO) ja II varapuheenjohtajaksi Anna Hoffrén (SMOL). Näiden lisäksi hallitus perusti työryhmät AVATA ja AMK, joissa käsitellään erityisesti kummankin ryhmän osalta yksityiskohtaisemmin mm ammatillisen koulutuksen, vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen asioita ja toisessa ammattikorkeakoulujen ajankohtaisia kysymyksiä. Palkkatyöryhmä puolestaan käsittelee sopimusedunvalvontaan liittyviä aiheita.

Kokouksessa kävimme pitkän keskustelun neuvottelujohtaja Petri Lindroosin ja erityisasiantuntija Pasi Revon kanssa koskien Sivista ry:n kanssa saavutettua sopimusratkaisua. Sopimusratkaisu syntyi pitkän ja vaiheikkaan neuvottelukierroksen tuloksena, jossa myös lakoilla vauhditettiin neuvotteluja. Keskusteluissa todettiin, että valmistautuminen seuraavaan kierrokseen on aloitettava hyvissä ajoin. Samoin nyt käydyn kierroksen kokemukset ja opit on huolellisesti käytävä läpi.

 

Tapahtumat

Yhdistyksemme

OAO on kaikkien ammatillisten
opettajien asialla.